Ætsning af metal

“Elektrolytisk ætsning er en løsning til permanent mærkning af strømledende metaller.
Flex-skilte.dk

Mærkning af metal med elektrolytisk ætsning

Se produkterne eller kontakt os med forespørgsler

Med elektrolytisk ætsning kan du permanent mærke en tekst, et logo, serienumre eller andet ind i ethvert emne af strømledende metal. Det fungerer altså på rustfrit stål, aluminium, zink, messing, forkromede overflader etc.

Hos Flex-skilte kan du få alt, hvad du skal bruge for at lave elektrolytisk mærkning af metal. Vi forhandler udstyr fra PICO Elektra samt printere, der kan udskrive den tekst og grafik, du vil påføre metallet. Se udvalget længere nede på siden.

Er der kun behov for ætsning af nogle enkelte emner, tilbyder vi også at udføre dette, i stedet for at I skal investere i udstyret selv. Kontakt os og få et tilbud på den konkrete opgave.

Se hvor nemt du kan lave elektrolytisk mærkning med PICO-udstyr.

 

Mærkning mod tyveri eller som dekoration

Løsningen med at mærke metal ved at ætse navn, logo eller andet ind i det, er en smart tyverisikring, som er brugbar på eksempelvis en iPhone eller andre værdifulde ting med metaloverflader. Det kunne være værktøj, en computer, mobiltelefon, smartphone eller iPad. Metalætsning kan også bruges til f.eks. at dekorere knive.

Se udstyr og tilbehør til elektrolytisk mærkning af metal

Vi tilbyder også fremstilling af longlife skabeloner, der holder til ca. 500 mærkninger. Forespørg på jeres ønsker via formularen nederst på siden.

Finder du ikke det, du søger, blandt produkterne, så brug kontaktformularen til at forespørge på andre løsninger til dit behov for ætsning, mærkning eller prægning. Skal du kun mærke nogle enkelte emner, kan vi også gøre det for dig i stedet for at du skal investere i udstyret. Kontakt os her:

Vedhæft eventuelt et billede