Tyverisikring & mærkning

Mærkning, der giver god tyverisikring

Flex-skilte tilbyder ikke kun specialfremstilling af skilte, men også mærkning af alverdens genstande ved hjælp af forskellige metoder, samt salg af udstyr hertil.

Her på siden finder du en oversigt over metoderne og en guide til, hvad du kan mærke med de forskellige metoder.

Læs vores guide hvis du er i tvivl om, hvilken mærkningsmetode, der er bedst til f.eks. at tyverisikre din computer. Du kan læse om mærkning af alt fra møbler, varer, værktøj, telefoner og anden elektronik til fødevarer og ting i læder, træ, plastik, metal med mere. Gå til mærkningsguiden.

Du kan også gå direkte til siderne om de forskellige typer mærkning:

 

Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive via kontaktformularen nedenfor.

Vedhæft eventuelt et billede

Mærkning af personlige ejendele eller firmaets varer/udstyr kan være en rigtig god investering. Det kan være en effektiv tyverisikring, hvis du har ting, der er mange penge værd som hælervare, som som en tyv vil have svært ved at afsætte, hvis der er mærket tydelige informationer om den retmæssige ejer ind i tingen.

De forskellige mærkningsmetoder kan være mere eller mindre permanente, og det siger sig selv, at den bedste tyverisikring er af den mere permanente slags. Selv et påmalet logo kan dog have stor effekt. Ting, der er kommet på afveje og opdages af retskafne mennesker, kommer med lidt held retur til dig, hvis du har mærket firmanavn eller telefonnummer på genstanden.

Så uanset om du er et murerfirma, der gerne vil have et logo malet på en trillebør, eller er en uddannelsesinstitution med mange dyre computere, der skal have et logo brændt eller graveret ind i kabinettet, så har vi den rette løsning til dig.

Find den rigtige mærkningsmetode: Brug vores guide.