Plastskilte

“Vi fik lavet mærkeskilte til vores el skabe. Vi fik dem til tiden til den rigtige pris, vi vil bruge Flex-Skilte.dk igen.”
Elforbindelsen A/S

Plastskiltebtn_designSkilt

Da plastik er et uforgængeligt materiale og ikke kræver vedligeholdelse, så bliver det også benyttet som eksempelvis dørnavneskilte med sølvfarvet look. Men det kan også leveres i sort og forskellige farver, hvis man mere er til det look, hvor teksten så er graveret i enten hvid eller sort for at det er lettere at læse.

Plastskilte

Plastskilte til opbevaring

Andre typer af plastikskilte som vi kan levere er for eksempel små former for plastikskilte til haven, prisskilte til butikker, samt diverse advarsels- og forbudsskilte, som man blandt andet ser på bygninger.

Mulighederne er kort sagt mange, i særlig grad når materialet er plastik, da det er så alsidigt og vil virke passender i næsten enhver sammenhæng.

Bestil plastskilte nemt hos os

Vil du lave dit eget skilt, så brug vores online skiltedesigner til at designe det og få det leveret til døren inden for få dage. Har du andre ønsker, så kontakt os via nedenstående formular. btn_designSkilt

Vedhæft eventuelt et billede