navneskilte

Navneskilte

Brugsmuligheder for navneskilte er utallige. Typisk vil vi tænke på dem som nogle der sidder på døre, elevatorer og postkasser og fortæller os, hvem der har til huse bag den pågældende dør eller bygning. Men vi møder dem også mange andre steder i løbet af en dag. Det være sig hvad enten der er tale om mærkning af inventar, ophæng på vægge, skabe og døre, eller om vi møder dem til konferencer og møder i form af bordskilte eller navneskilte på tøjet.

Du har mulighed for selv at designe dit eget navneskilt med vores online skiltedesigner, hvorefter du kan bestille dit skilt med få klik.

Søger du navneskilte til erhvervsmæssig brug, kan du læse mere om mulighederne på vores navneskilte til erhverv-side.

Nogle af vores kunder:

Typer af navneskilte

Et par forskellige typer af brug af navneskilte for private kunne være:

Navneskilte til organisering eller mærkning af inventar
Brugen af skilte til organisering eller mærkning af inventar kunne eksempelvis være på værkstedet, i garagen eller i kælderen, hvor man i kasser, skabe eller hylder har brug for at se, hvor de pågældende ting hører til.

Navneskilte som ophæng
Denne brug vil for de fleste nok være det de tænker på, når de hører ordet navneskilt. Hvad enten der er tale om ophæng udenfor på vægge, døre eller som skilt på en postkasse, eller om det er indenfor på skabe eller elevatorer, så bruges et navne skilt til at fortælle os, hvem der bor her, og typisk også hvad de står for. Det kan ofte også aflæses ud fra skiltets design eller materiale. Men der findes også de mere neutrale udskiftningsskilte i aluminium, som vi kender fra større boligbebyggelser, hvor navnene kan skiftes ud.

Materialer

Brugen af navneskilte er som sagt utallige, og materialerne der kan bruges hertil er også alt lige fra plast, træ og forskelige former for metaller. Valget af materiale afhænger primært af brugen, men også antallet af gange et navneskilt skal anvendes. Fælles for de navne skilte som skal bruges som ophæng, hvad enten det er til indendørs- eller udendørs brug er, at de alle kan fæstnes med enten lim eller skruer. Det er naturligvis lettest at flytte og genbruge et skilt med skruer.

Brug vores online skiltedesigner til at lave dit personlige skilt, eller skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

Kontakt os ved spørgsmål om navneskilte

Tlf. +45 49 22 22 32
Alle hverdage 07.00-16.00

Eller skriv til os for bestilling eller spørgsmål om størrelser, priser og specielle ønsker. Vi svarer normalt samme dag.

Vedhæft eventuelt et billede