Navneskilte

Navneskiltebtn_designSkilt

“Brugen af navneskilte til mærkning af inventar kunne eksempelvis være i butikker, firmaer eller i forskellige former for sportsklubber, hvor man i kasser, skabe eller hylder har brug for at alle kan se hvor de pågældende ting hører til.”

Brugsmuligheder for navneskilte er utallige. Typisk vil vi tænke på dem som nogle der sidder på døre, elevatorer og postkasser og fortæller os hvem der har til huse bag den pågældende dør eller bygning. Men vi møder dem også mange andre steder i løbet af en dag. Det være sig hvad enten der er tale om mærkning af inventar, ophæng på vægge, skabe og døre, eller om vi møder dem til konferencer og møder i form af bordskilte eller navneskilte på tøjet.

En skarp inddeling af de forskellige typer af brug af navneskilte kunne være:

Navneskilte til mærkning af inventar:
Brugen af skilte til mærkning af inventar kunne eksempelvis være i butikker, firmaer eller i forskellige former for sportsklubber, hvor man i kasser, skabe eller hylder har brug for at alle kan se hvor de pågældende ting hører til.

Navneskilte som ophæng
Denne brug vil for de fleste nok være det de tænker på, når de hører ordet navneskilt. Hvad enten der er tale om ophæng udenfor på vægge, døre eller som skilt på en postkasse, eller om det er indenfor på skabe eller elevatorer, så bruges et navne skilt til at fortælle os, hvem der bor her og typisk også hvad de står for. Det kan ofte også aflæses ud fra skiltets design, materiale eller logo, hvis der er tale om et firma. Men der findes også de mere neutrale udskiftningsskilte i aluminium, som vi kender fra større boligbebyggelser, hvor navnene kan skiftes ud.

Navneskilte til arbejdsmæssig brug
Navneskilte er noget vi alle møder på den ene eller anden måde i vores arbejdsdag. Det er hvad enten man arbejder inden for sundhedssektoren eller en anden branche, hvor man har brug for at kunne identificere sig over for andre, om man arbejder på kontor og har et skilt med navn og stillingsbetegnelse på et navneskilt stående på sit skrivebord, eller om man er til konference eller temadag og har skilte stående på bordene. Det kan også være mere profileringsmæssigt, hvor man har brug for flere oplysninger stående på et navneskilt, for at firmaet kan skille sig ud og gøre reklame ved eks. en messe eller på et virksomhedsbesøg

Materialer til navneskilte

Brugen af navneskilte er som sagt utallige, og materialerne der kan bruges hertil er også alt lige fra plast, træ og forskelige former for metaller. Valget af materiale afhænger primært af brugen, men også antallet af gange et navneskilt skal anvendes. Fælles for de navne skilte som skal bruges som ophæng, hvad enten det er til indendørs- eller udendørs brug er, at de alle kan fæstnes med enten lim eller skruer. Det er naturligvis lettest at flytte og genbruge et skilt med skruer.

Brug vores skiltedesigner til at lave dit personlige skilt, eller skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.btn_designSkilt

Vedhæft eventuelt et billede