Messingskilte

Messingskilte i alle former og farver

Messing skilte ses oftest anvendt som dør, firma- og facadeskilte, der på en smuk og præsentabel måde byder én velkommen og viser hvem der bor i huset. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige skilt, og den helt rigtige form og design, sådan at skiltet på bedste vis repræsenterer dig og din familie eller firma.

Mange vælger skilte af messing da dette er et materiale, der udover at være præsentabelt med sit blanke udseende, samtidig også er et yderst holdbart materiale, fordi det ikke ruster.

Nogle af vores kunder:

Messingskiltes holdbarhed

Hvorvidt messing skilte holder deres blanke udseende afhænger af om det bliver brugt indendørs eller udendørs. Således skal man ved udendørs brug af messingskilte pudse det op fra tid til anden, hvis man fortsat ønsker det blanke udseende.

Det kan ikke anbefales at lakere messing skilte med klar lak, da lakker over tid kan skalle af i flager.

Typer af messingskilte

Messing skilte kan fåes i mange forskellige former og designs. Der er de mere almindelige, som de firkantede eller ovale uden nogen former for falser eller mønstre.

Derudover findes der også:

  • Antikke messing skilte som har et mere rustikt udseende på grund af de mange mønstre, hvor disse ikke er pudset op og dermed får mørke skygger.
  • Maritime messing skilte der har mere runde former.
  • Italienske messing skilte der er design og med flotte falser.
  • Forkromet messing der er skilte som ligner sølv mere end guld.
  • Alle vores messing skilte kan også laves i bruneret messing, således vil messingen fremstå med et mere mørkegråt udseende.

Brunerede messing skilte laves dels på grund af det flotte og mere antikke udseende, men også på grund af bruneringens evne til at beskytte mod korrosion, altså vind og vejr.

Skrifttyper, farver og logo på messingskilte

Teksten på messingskilte kan graveres med alle former for skrifttyper, og herefter ilægges farve. Hvis de bliver udfyldt med lakfarver, så kan man få lige den farve, som man ønsker sig.

Brug vores online skiltedesigner til at designe dit eget skilt eller kontakt os via nedenstående formular, hvis du ønsker at vide mere eller har andre ønsker. Vi tilbyder fri fragt på alle messingskilte.

Kontakt os ved spørgsmål om messingskilte

Tlf. +45 49 22 22 32
Alle hverdage 07.00-16.00

Eller skriv til os for bestilling eller spørgsmål om størrelser, priser og specielle ønsker. Vi svarer normalt samme dag.

Vedhæft eventuelt et billede