Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Flex-skilte.dk ejes og drives af: Flex Tool ApS

CVR nr. 1460 3077

Strandskadevej 9

2650 Hvidovre

E-mail: tilbud@flexskilte.dk

Etablerings år: 1969

Ekspedition og service

Ordrer ekspederes fra ovennævnte firma og adresse. Såfremt de varer, du bestiller, er på lager, sender vi dem fra Hvidovre inden for 2 hverdage (pakkeriet lukker kl. 14.30). Hvis varen skal produceres (f.eks. ved gravering af skilte) afsendes varen inden for 5-10 hverdage. Ved behov for hurtigere levering: Skriv hvornår du skal bruge varen i ordrekommentarfeltet.

Betalingen opkræves via det kreditkort du opgiver. Hvis du ikke ønsker at betale med betalingskort skal du kontakte Flex-skilte via tilbud@flexskilte.dk

Alle garantiordninger gælder selvfølgelig også ved online ordrer. Når du handler med flex-skilte.dk indgås aftaler på dansk.

Priser

Hvor intet andet er nævnt, er priserne på websitet i danske kroner og inklusive 25% moms.

Priserne opdateres løbende.

Skriftlige tilbud er gældende i 30 dage.

Ved brug af udenlandske kreditkort omregnes det danske beløb til den lokale valuta i henhold til den kort-udstedendes regler herom – herunder de valutakurser, som kortudstederen opererer med.

Forsendelse

Flex-skilte.dk tilbyder gratis fragt ved en samlet ordreværdi på mindst 300 kr. Ordrer under 300 kr. tillægges 29 kr. for håndtering og porto uanset vægt og størrelse.

Vi ekspederer ordrer til Danmark, Færøerne og Grønland.

Alle ordrer sendes som pakke med GLS, hvilket i Danmark normalt betyder levering første hverdag efter afsendelse. Vi bærer ikke ansvar for forsinkelser hos GLS.

Betaling

Du kan anvende følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Eurocard, MasterCard, American Express og MobilePay.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når pakken er sendt fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling på flex-skilte.dk.

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

Flex-skilte bruger QuickPay betalingsmodul til at varetage kontakten til Nets. Trafikken herimellem foregår på en “secure server” og følger SSL-standard. SSL betyder Secure Socket Layer og er den sikkerhedsstandard, som næsten alle internettransaktioner benytter i dag.

 

Fortrydelsesret for varer købt via flex-skilte.dk

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på tilbud@flexskilte.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (findes også nederst i denne tekst).  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Hvis du ikke er tilfreds med dit skilt, beder vi dig kontakte os på tilbud@flexskilte.dk inden for 14 dage. Venligst angiv ordrenummer samt årsag til reklamation, herunder beskadigelse af vare etc.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Vi refunderer de leveringsomkostninger, du har betalt til os, uanset hvor stor en del af ordren, du returnerer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Flex-skilte, Strandskadevej 9, 2650 Hvidovre

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Bytteret

Bytteretten gælder i 30 dage fra købsdato (dog kan julegaver byttes indtil 30 dage efter jul). Vilkårene er som ved returret. Du kan benytte vores kontaktformular på websiden.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på flex-skilte.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi kan ikke drages til økonomisk ansvar for et større beløb end det, du oprindeligt har betalt.

Varen sendes til:

Flex-skilte, Strandskadevej 9, 2650 Hvidovre

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Moms

Ved salg til private gælder følgende regler:

Inden for EU: Varer, der sendes til adresser inden for EU’s indre marked, faktureres som ved salg i Danmark – dvs. priserne indeholder 25% moms.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Dine kundeoplysninger behandles fortroligt og opbevares sikkert. Dine kundeoplysninger vil under ingen omstændigheder blive videregivet eller solgt til tredjepart. Den dataansvarlige på flex-skilte.dk er Martin Kaa. Personoplysningerne registreres hos Flex Tool ApS og opbevares i højest fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Som registreret hos Flex Tool ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tilbud@flexskilte.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Martin Kaa på tilbud@flexskilte.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 22. december 2017


 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Formularen svarer til e-mærkets standardfortrydelsesformular, som også kan benyttes.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

____________________________________________________

Bestilt den ______________ Modtaget den______________

Forbrugerens navn: __________________________________

Forbrugerens adresse: ________________________________

____________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________

Dato: _________________

 


Du kan altid kontakte os via nedenstående formular eller skrive til tilbud@flexskilte.dk

Kontakt os ved at udfylde nedenstående formular

Vedhæft eventuelt et billede