Dørskilte

Dørskilte

Design dit eget dørskilt med vores online skiltedesigner.

Skal du bruge et dørskilt til arbejdsmæssig brug, kan du læse mere om mulighederne her: Dørskilte til erhverv.

Hvis du tidligere har følt, at du har måtte gå på kompromis med, hvordan dit dørskilt så ud, så er det ikke længere nødvendigt. For udviklingen inden for skilteteknik og -design har gjort det muligt at få stort set alle ens ønsker gjort mulige.

Hvor man tidligere måske kun har haft nogle standardskilte og bestemte skrifttyper at vælge imellem, så er der nu et væld af skiltetyper, materialer og skrifttyper, som man kan vælge imellem. Men samtidig så er det nu også muligt i langt højere grad selv at byde ind med forslag til, hvordan man ønsker at ens eget dørskilt skal se ud, og hvad det skal signalere.

Nogle af vores kunder:

Udendørs brug af dørskilte

Et dørskilt hænger, som navnet siger, på en dør, oftest yderdøren ved en bygning eller hus, og er dermed det første indtryk, man som besøgende får af, hvem der bor inde bag ved døren. Typisk vil der bare stå navnet på den eller dem, der bor der, men der kan også stå korte informationer såsom: indgang ved næste dør eller alarm på døren.

Ved valg af design til dørskilt skal man både tænke på, hvilken skrifttype, farve og form dørskiltet skal have for at give netop det udtryk, som i som familie ønsker at udtrykke. Endelig er der også materialet at tage stilling til, og der vil man nok typisk vælge et materiale som messing til udendørs brug, da dette er et materiale, der udover at være præsentabelt med sit blanke udseende, samtidig også er et yderst holdbart materiale, fordi det ikke ruster.

Indendørs brug af dørskilte

Brugen af dørskilte er ikke kun til udendørs brug. Blandt private er det også meget almindeligt at have et dørskilt, der viser, hvem der har værelse inde bag den pågældende dør. Materialevalget her kunne være aluminium.

Uanset hvilken slags dørskilt, du ønsker, så prøv at kreere det i vores online skiltedesigner. Volder det problemer, har du spørgsmål eller vil du have os til at fremstille noget mere avanceret, så tøv ikke med at bruge kontaktformularen nedenfor.

Kontakt os ved spørgsmål om dørskilte

Tlf. +45 49 22 22 32
Alle hverdage 07.00-16.00

Eller skriv til os for bestilling eller spørgsmål om størrelser, priser og specielle ønsker. Vi svarer normalt samme dag.

Vedhæft eventuelt et billede