Dørskilte

Dørskiltebtn_designSkilt

“Ved valg af design til dørskilt skal man både tænke på hvilken skrifttype, farve og form som dørskiltet skal have for at give netop det udtryk, som I som familie eller firma ønsker at udtrykke”

Hvis du tidligere har følt at du har måtte gå på kompromis med, hvordan dit dørskilt så ud, så er det ikke længere nødvendigt. For udviklingen inden for skilteteknik og -design har gjort det muligt at få, stort set, alle ens ønsker gjort mulige.
Hvor man tidligere måske kun har haft nogle standardskilte og bestemte skrifttyper at vælge imellem, så er der nu et væld af skiltetyper, materialer og skrifttyper, som man kan vælge imellem. Men samtidig så er det nu også muligt i langt højere grad selv at byde ind med forslag til, hvordan man ønsker at ens eget dørskilt skal se ud og hvad det skal signalere.

Udendørs brug af dørskilte

Et dørskilt hænger som navnet siger; på en dør, oftest yderdøren ved en bygning eller hus, og er dermed det første indtryk, man som besøgende for at hvem der bor inde bag ved døren. Dette gælder hvad enten det er en familie der byder velkommen ved at præsentere sig med det pågældende dørskilt, eller om der er tale om at firma. Typisk vil der bare stå navnet på den eller dem, der bor der, men der kan også stå korte informationer, såsom; indgang ved næste dør, eller at der er alarm på døren.
Ved valg af design til dørskilt skal man både tænke på hvilken skrifttype, farve og form som dørskiltet skal have for at give netop det udtryk, som i som familie eller firma ønsker at udtrykke. Endelig er der også materialet at tage stilling til, og der vil man nok typisk vælge et materiale som messing til udendørs brug, da dette er et materiale der udover at være præsentabelt med sit blanke udseende, samtidig også er et yderst holdbart materiale, fordi det ikke ruster.

Indendørs brug af dørskilte

Brugen af dørskilte er ikke kun til udendørs brug. Både privat og i firmaer er det også almindelig brugt, at man har dørskilte, der enten viser hvem der har værelse eller kontor inde bag den pågældende dør, eller hvad rummet bliver brugt. Således kan firmaer bruge dørskilte til både at vise hvor konferencelokale, toiletter og rengøringsrummet er. Materialevalget her vil typisk være aluminium, som også bruges til de typer af skilte til dør, som kaldes for en ”slider”, hvor man kan ”slide” en skinne til højre og venstre, alt efter om et lokale er ledigt eller optaget.

Uanset hvilken slags skilt til dør, du ønsker, så prøv at kreere det i vores online skiltedesigner (tryk på knappen til højre herunder). Volder det problemer, har du spørgsmål eller vil du have os til at fremstille noget mere avanceret, så tøv ikke med at bruge kontaktformularen nedenfor.
btn_designSkilt

Vedhæft eventuelt et billede