CNC fræsning

CNC fræsning

“Vi råder over CNC-fræser samt CNC-drejeautomat, med CAD/CAM-anlæg. Derudover råder vi også over manuelle fræsere og drejebænke.”

FLEX-TOOL APS følger med i de nyeste løsninger til gavn for vores kunder. Derfor anvender vi den nyeste teknologi og benytter os af CNC, og kan derfor tilbyde unikke og kompetente løsninger til vores kunder.

Vi råder over CNC-fræser samt CNC-drejeautomat, med CAD/CAM-anlæg. Derudover råder vi også over manuelle fræsere og drejebænke.

Vi tilbyder bearbejdning af de fleste materialer, og vi løser også mindre svejseopgaver i aluminium, stål samt rustfrit stål.

Send os en forespørgsel via kontaktformularen

CNC fræsning

CNC fræsning

CNC-fræsning og CNC-drejning

CNC-metoden til bearbejdning af metaller blev udviklet i slutingen af 40’erne, og forkortelsen står for: Computer(ized) Numerical(ly) Control(led) (Computerstyret numerisk kontrolleret).

Det betyder helt præcist, at man ved hjælp af en computer kan kode produktionsmaskiner til en stor produktion af helt ensartede og komplekse metaldele.

Drejearbejdet bliver udført ved såkaldte CNA-drejeautomater, der kan producere i størrelsesordenen Ø 50 mm i stang og op til Ø 280 i patron. Serierne kan leveres helt ned til 1 stk., og leveringstiden aftaler vi med kunden. Vi drejer i de fleste materialer lige fra rustfrit stål, aluminium, messing, plast til teflon mm.

Fræsearbejdet udføres også i samme materialetyper som drejningen, og kan også leveres i serier ned til 1 stk. Selve CNC-fræsningen kan vi udføre i op til 1000 x 500 m.m., og leveringstiden aftales også her sammen med kunden.

Send os en forespørgsel via kontaktformularen

Brugen af CAD/CAM

Kodningen af produktionsmaskiner gøres ved hjælp af CAD/CAM-teknologi, som står for: Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing (Computer-støttet-design/Computer-støttet-produktion). Hvilket igen helt præcist betyder at CAM er et system, hvorpå man kan skabe computerstøttet design i 2D samt 3D, og hvor CAM er den software som konverterer CAD-tegningen, sådan at en produktionsmaskine kan afkode tegningen og sætte den i produktion.

Referencer

Vi har bl.a. arbejdet for:

Lasertryk-logo
Det Kongelige Teater
Coloplast-logo
No Parking Production
Rigshospitalet

Benyt nedenstående formular, hvis du ønsker tilbud på en CNC-opgave, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller mulighederne med CNC.

Vedhæft eventuelt et billede